Four Snackes

Skærmbillede 2019-12-30 kl. 16.03.22

Rock ’n’ Roll der prægede musikkulturen i 50’erne og 60’erne

FIRMAFEST | BYFEST
PRIVATFEST | EVENT

Profil beskrivelse:

Four Snacks er partybandet der til enhver anledning fylder diverse dansegulve samt skaber rammerne for en festlig aften.

Med inspiration fra Rock ’n’ Roll’en der prægede musikkulturen i 50’erne og 60’erne, drager Four Snacks fra første tone, tankerne tilbage på datidens store kunstnere og bandets fremtræden er ligeledes med til at skabe en komplet og original oplevelse.

På aftenen kan du møde Jesper Damgaard helt i front med en sprød vokal, Søren Flaunø og Henrik Uggerhøj på guitar, Ole Letort på bas samt Dennis Bonde på trommer. Bandet akkompagnerer med flerstemmigt kor gennem hele repertoiret.

Står I og skal bruge musikken til arrangementet – privat som offentligt, er Four Snacks bandet, der tilbyder total-løsningen der inkluderer alt der skal til for at en festlig aften går op i en højere enhed.

Four Snacks har med 12 års erfaring underholdt til et væld af forskellige arrangementer på såvel store som små scener rundt om i Danmark. Bandets fem mands besætning vil med garanti byde på en forrygende live performance, der inkluderer en total oplevelse, så arrangører samt gæster ikke skal tænke på andet, end at bidrage med godt humør og dansesko.

Four Snacks tager afsæt i internationale kunstnere og kan byde på et repertoire der blandt andet inkluderer Elvis Presley, Johnny Cash, Little Richard mf.

Four Snacks er originalerne tro og bestræber sig på at lave den rigtige sound til alle arrangementer, så stemningen fyldes af toner fra dengang den ”nye” musik opstod og blev banebrydende for tiden fremefter.

Referencer:
| Odder Byfest | Skagen Festival |Old Irish Pub, Århus | JYSK | Bestseller |

Pris:
3×45 min. / 2×60 min. Kr. 19.500
(mindre opsæt, pris fra 12.000.-)

Anlæg: op til 250 pers.
Hjemby: Århus
Transporttillæg: Sjælland & Øerne
Spilletid: optil 3 x 45 min.
Antal personer: 5
Tid til opstilling/lydprøve: 1,5 time
Scenekrav: min. 3×6 meter
Play
Slider

Send en forespørgsel:

MENU
Velkommen til Willy'O Entertainment

Kontakt os for et uforpligtende tilbud:
Willy'O Entertainment
Østparken 33
5220 Odense SØ
T: 26854410
M: kundeservice@willyo.dk